Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Κατηγορία προϊόντων

Αυτοματοποιημένη γραμμή κατασκευής σωλήνων σε ουρά
May 25, 2016

Αυτοματοποιημένη κατασκευή γραμμής σωλήνων καρούλι, πομπίνα διοχέτευση συγκόλλησης σταθμούς


Η αυτοματοποιημένη σωλήνα καρούλι κατασκευής γραμμής χρησιμοποιείται για τη συγκόλληση σωλήνα σε σωλήνα, σωλήνα με φλάντζα, σωλήνα να τον αγκώνα, σωλήνα για την ΤΕΕ κ.λπ. Μπορεί να πραγματοποιήσει το σωλήνα αυτόματο κεντράρισμα, αυτόματη (manual) σύσφιξης, και σταθερή περιστροφής μέσω headstock πατενταρισμένη τεχνολογία. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αυτόματη επεξεργασία ρίζα πέρασμα, πέρασμα γέμιση και πέρασμα της ΚΓΠ, σε συνεργασία με τον ελεγκτή τάσης τόξου (AVC), παρακολουθεί και ούτω καθεξής.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

(1) το σύστημα είναι σχεδιασμένο για σωλήνα προκατασκευή, σύμφωνα με την απαίτηση της παραγωγικότητας να επιλέξουν το σταθμό συγκόλλησης και σχεδιασμός, όλα συγκόλλησης σταθμούς που συνδέονται με σύστημα αποτελεσματική εφοδιαστική, συνειδητοποιήσουμε όλες τις διαδικασίες εργασίας ως σταθερό μήκος, φορτίο, κορνίζα, προσαρμογή-up, σημείο συγκόλλησης, ρίζα pass, πλήρωση, καπάκι, αυξάνει την αποτελεσματικότητα της προκατασκευής

(2) σταθερό μήκος λύνει το πρόβλημα πέρασμα αυτόματη ρίζας στην προ-κατασκευή

(3) χρησιμοποιώντας σταθερή ελεγκτή PLC για εξασφαλίζουν συγκόλλησης σύστημα εργασίας σταθερό και να μειώσει το ποσοστό βλαβών?

(4) συγκόλλησης σταθμό θα μπορούσαν να μεταφέρονται από το δοχείο, για να διευκολύνουν τη λειτουργία του πεδίου και μετεγκατάστασης?

(5) αρθρωτή σχεδίαση για μείωση του χρόνου σχεδιασμού και παραγωγής, που είναι ευεργετική για την παραγωγή και συντήρηση?

6) να χρησιμοποιηθεί ευρέως στη βιομηχανία μηχανημάτων ναυπηγική και κατασκευή.