Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Κατηγορία προϊόντων

Στήλη & Boom για MIG TIG, Plasma, συγκόλλησης
May 11, 2016

Για να πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις του την αεροδιαστημική και πυρηνική σχετικές εφαρμογές στήλη και boom ρομποτικούς βραχίονες πρέπει να παρέχουν εξαιρετική ακαμψία και χαμηλή παραμόρφωση υπό φορτίο. Άλλες σημαντικές απαιτήσεις περιλαμβάνουν ομαλότητα και τη συνέπεια του άξονα κίνησης. Σε συνάντηση αυτές τις απαιτήσεις έχουν σχεδιαστεί μια γκάμα στήλη και boom ενσύρματοι διαθέτει υψηλής ποιότητας υπο στοιχεία και στρες ανακούφιση κατασκευές που έχουν ενσωματωθεί σε ένα σχέδιο, το οποίο παρέχει κορυφαία σταθερότητα. Αυτή η φιλοσοφία σχεδίασης μεταφέρεται μέσα από μεγαλύτερα μοντέλα βαρέως τύπου.


Ελαφρά και πρότυπο εύρος γενικά έχουν περισσότερες εφαρμοσιμότητας αεροδιαστημικής και φως ακρίβεια τεχνολογικές εφαρμογές, όπου η ελάχιστη boom εκτροπή και έλλειψη κραδασμών σε πλήρη άνθηση επέκταση είναι σημαντικοί παράγοντες. Επιλογές υπάρχουν για ακρίβεια boom μονάδα (για γραμμικές εφαρμογές συγκόλλησης) ή ακόμη και ακρίβεια στήλη (κάθετα) αξιοποιώντας ανακυκλοφορίας μπάλα βίδα τύπου μηχανισμούς. Όσον αφορά όλες τις στήλη και boom ενσύρματοι στήλη και boom κινήσεις μπορεί να είναι μέσω ρουλεμάν ακριβείας και οδηγός τρόπους. Οι δυνατότητες σχεδίασης περιλαμβάνουν τμήμα πάχους κατασκευάσματα που έχουν στρες ανακουφισμένος για να διασφαλίσει τα υψηλότερα πρότυπα ευθύτητας και διαστατική ανοχή. Εφαρμοστέο συγκόλλησης διαδικασίες περιλαμβάνουν TIG, plasma και MIG/MAG, όπου υψηλού επιπέδου συγκόλλησης κεφαλής ωφέλιμο φορτίο δεν είναι ένας πρωταρχικός παράγοντας.


Βαρύ καθήκον και επιπλέον βαρέα στήλη και boom ενσύρματοι μοιράζονται τα ίδια κοινά σε βραχίονες καθήκον light και των τυπικών χαρακτηριστικά σχεδιασμού, έτσι ώστε μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για εφαρμογές ακριβείας, που αφορούν διεργασίες, όπως η διπλή Arc – πλάσματος / TIG. Ωστόσο, αυτές οι μονάδες θα βρίσκουν εφαρμογή κυρίως που αφορούν MIG/MAG και διεργασίες βυθιζόμενου τόξου (SAW) προσφέρουν μια σειρά από προαιρετικά extras συμπεριλαμβανομένων των τροφοδοτημένων κάρρων και βασιλιά pin περιστροφής της στήλης. Ειδικά ταξίδια υπερμεγέθη κάρρα είναι διαθέσιμα να μεταφέρει όλα τα ελέγχου και συγκόλληση διαδικασία εξοπλισμού.


Αν εργοστασιακό χώρο είναι μια σημαντική εκτίμηση, στη συνέχεια, μπορούμε να προσφέρουμε μοντέλα που τηλεσκοπική λειτουργία του βραχίονα, ελαχιστοποιώντας έτσι τις απαιτήσεις χώρου στο πίσω μέρος. Κίνημα της τηλεσκοπικής ενότητες είναι σύγχρονη να διασφαλιστεί το υψηλότερο δυνατό ομαλότητα κίνησης διατηρείται.


Κάθε στήλη και boom ρομποτικούς βραχίονες έχουν σχεδιαστεί να λειτουργούν με μια σειρά από ελέγχους. Ανάλογα με το μέγεθος και το καθήκον, βραχίονα ελέγχου κίνησης μπορεί να είναι μέσω μιας κίνησης τύπου μετατροπέων συχνότητας με κωδικοποιητή ανατροφοδότηση.