Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Κατηγορία προϊόντων

Παγκόσμια έρευνα αγοράς 2015-2019 συγκόλλησης αναλώσιμα και αγορές
Mar 11, 2016

Η παγκόσμια αγορά αναλωσίμων συγκόλλησης αναμένεται να αυξηθεί σε ένα CAGR 5,5% όσον αφορά τα έσοδα για την περίοδο 2015-2019.

Η συγκόλληση είναι η διαδικασία συνένωσης παρόμοια μέταλλα. Είναι μία από τις μεθόδους της λήψης υψηλής αντοχής αρθρώσεις των δύο ή περισσότερα διαφορετικά τμήματα.

Τις βασικές τάσεις για να ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα είναι οι νέες τεχνολογίες που αναπτύσσονται στη βιομηχανία, ειδικά εκείνοι σχεδιαστεί για συγκόλληση παχύ μεταλλικές αρθρώσεις. Επιπλέον, ο κλάδος δέχεται αυτοματισμού σε διαφορετικά στάδια στη συγκόλληση και προβλέπουμε την ανάπτυξη του λογισμικού αυτοματισμών και ρομπότ ως βιώσιμες τάσεις, που θα επηρεάσει τη βιομηχανία κατά την προβλεπόμενη περίοδο.

Σύμφωνα με την έκθεση, ένα από τα κύρια προγράμματα οδήγησης στην παγκόσμια αγορά αναλωσίμων συγκόλλησης είναι η αύξηση των κατασκευαστικών δραστηριοτήτων σε όλη την υδρόγειο.

Περαιτέρω, η έκθεση αναφέρει ότι η αργή υιοθέτηση προηγμένων τεχνολογιών, ιδίως στις αναπτυσσόμενες χώρες, θέτει μια πρόκληση στην αγορά.