Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Κατηγορία προϊόντων

Λέιζερ εξοπλισμού βοηθά Minster Fabricator Metal
Mar 14, 2016

Για τον Σίντνεϊ καθημερινές ειδήσεις

Μοναστηριακός ΝΑΌΣ — Fabcor συμβαδίσουν με μεταβαλλόμενη τεχνολογία αγοράζοντας ένα κράτος-of-the-art λέιζερ σωλήνα βουτύρου και Devlieg βαρετό mill.

«Fabcor είναι τώρα σε θέση να παρέχουν την πιο προηγμένη κοπή σωλήνα λέιζερ στην αγορά σήμερα,», δήλωσε ο Jon Hoying, Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Fabcor.

Fabcor, η οποία διαθέτει 72.000-τετραγωνικών ποδιών εγκατάσταση παραγωγής 8 στρεμμάτων, είναι ένα κατάστημα metal fabricator.

Η οικογενειακή επιχείρηση εισήγαγε το νέο BLM LT8 λέιζερ σωλήνα cusster, ένας κόπτης 3.500 watt με χωρητικότητα μήκος σωλήνα 28-πόδι. Το μηχάνημα μπορεί να κόψει μέχρι 8 τετραγωνικά εκατοστά και διάμετρο και μπορεί κοπεί άνθρακα, ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμινίου, μέχρι να τα τρία τέταρτα της ίντσας του χάλυβα.

«Την BLM αντιμετωπίζει επίσης ανοιχτή προφίλ συμπεριλαμβανομένων των γωνιών, πολυκατοικία, δοκοί και κανάλια, επίσης ορθογώνια, τετραγωνικά και στρογγυλά σωλήνωση, «Hoying είπε. «Κόστος κατασκευής μειώνονται με τη χρήση υποδοχή και καρτέλα και σύμπλεξη αρθρώσεις. Είμαστε επίσης σε θέση να κομμένα κατά μήκος, τρυπάνι τρύπα οποιοδήποτε μέγεθος ή κομμένα οποιαδήποτε γεωμετρία σχήματος εξαλείφοντας δαπανηρή σύνολο ups, υλικό χειρισμό και επιπλέον εργασία.»

Ο νέος εξοπλισμός δίνει Fabcor την ευκαιρία να είναι ευκίνητο.

«Σκληρό εργαλειακή είναι αποβάλλεται και να αντικαθίσταται με μια ευέλικτη ακτίνα με αποτέλεσμα να μεγιστοποιείται παραγωγής χρόνο και ελάχιστα απόβλητα,» είπε ο Hoying. «Μπορούμε να εδραιώσει η διάμετρος των διαφόρων σωλήνων, σχήματα και πάχος τοιχώματος για τη δημιουργία συγκροτήσεις. Η Κοπτική κεφαλή 3D κλίσης παρέχει λοξευμένες άκρες για συγκόλληση prep, εξαλείφοντας την ανάγκη να αλέσει χέρι.»

Η εταιρεία έχει επίσης in-house κατεργασίας δυνατοτήτων, συμπεριλαμβανομένων μια σειρά Devlieg 5K βαρετό Mill, μια ακρίβεια, οριζόντιο άξονα πίνακα βαρετό, φρεζάρισμα και διάτρηση μηχάνημα.

«Αυτός ο μύλος κατεργασίας συνδυάζει εξαιρετική ακρίβεια και ακαμψία,», δήλωσε ο Hoying. «Οι μηχανές Devlieg όλους τους τύπους και μεγέθη των κομματιών προς κατεργασία συμπεριλαμβανομένης εργαλείο δωμάτιο, ένα κομμάτι θέσεις εργασίας και παραγωγή εφαρμογές που απαιτούν ακρίβεια στις οπές και επίπεδες επιφάνειες στα ακριβή σημεία, ενώ το μέγεθός του διαθέτουν ένα βαρύ 40-ιντσών x 72 ιντσών με ένα όριο βάρους φορτίου των 10,300 κιλά.»

Fabcor συνεχίζει να προσφέρει 3D CAD μηχανικών, επίπεδη κοπή με λέιζερ, Στράντζα και τροχαίο, Mig-Tig-Spot και ρομποτικές συγκολλήσεις, υγρό ή σε σκόνη παλτό τέρματα, συνελεύσεις, τις παραδόσεις σε οχήματα που ανήκουν Fabcor και να εξυπηρετούν τους πελάτες για 32 χρόνια.