Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Κατηγορία προϊόντων

Τι είναι η προκατασκευή των σωληνώσεων καρούλια
May 05, 2016

Η προκατασκευή πηνία σωλήνα/σωλήνα προκατασκευής γραμμής

Καρούλια σωλήνων είναι κατασκευασμένα από έναν αριθμό πρώτων σωλήνες και εξαρτήματα σωληνώσεων (π.χ. τους αγκώνες, φλάντζες, μπλουζάκια, κλπ.) στα καταστήματα της κατασκευής. RAW σωλήνες κόβονται στο απαιτούμενο μέγεθος και μετακόμισε με σωληνώσεων σε έναν πίνακα του τοποθέτηση, όπου μερικά από τα στοιχεία τοποθετούνται μαζί (δηλαδή προσωρινά συνδεδεμένοι). Τη υπο-συγκρότηση που προκύπτει (μέρος της μπομπίνας τελικό σωλήνα) συνεχίζεται με εργασίες (δηλαδή μόνιμα συνδεδεμένη) συγκόλλησης πριν έρχεται πίσω στον πίνακα τοποθέτηση και παίρνει εφοδιασμένα με άλλα στοιχεία σε ουρά.

Καρούλι τοποθέτηση και συγκόλληση μπορούν να ομαδοποιηθούν σε δύο τύπους:

  1. -Ρολό τοποθέτηση και συγκόλληση

  2. -Θέση τοποθέτηση και συγκόλληση


Ρολό τοποθέτηση και συγκόλληση μέσα ο κύριος σωλήνας μπορεί να μετατραπεί από ένα τροχαίο μηχανή και τον τεχνίτη ή συγκολλητή δεν χρειάζεται να αλλάξετε τη θέση του να εκτελέσει τη λειτουργία, ενώ θέση τοποθέτηση και συγκόλληση παρουσιαστεί όταν ένα ή περισσότερα υποκαταστήματα του κύριου αγωγού υπερβαίνει το όριο της εκκαθάρισης. Στην περίπτωση αυτή, το συνεργείο ή συγκολλητή έχει να κινηθεί γύρω από το κεντρικό σωλήνα τρέχει να ολοκληρώσουν την τοποθέτηση ή συγκόλλησης. Ως εκ τούτου, θέση τοποθέτησης και συγκόλλησης συνήθως χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθεί από ό, τι ρολό τοποθέτηση και συγκόλληση. Για να ελαχιστοποιήσετε το αριθμό της θέσης τοποθέτηση και συγκόλληση είναι ένας από τους στόχους του σωλήνα εκτύπωσης σε ουρά κατασκευής αλληλουχίας.


Κατάστημα η προκατασκευή από πηνία σωλήνα είναι ένα αποδεδειγμένο μέσο για τη μείωση του κόστους εγκατάστασης τομέα παρέχοντας την υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων που κατασκευάζονται.
Καρούλια σωλήνων είναι συχνά φλαντζωτοί να διευκολύνει τη σύνδεση με άλλα πηνία. Κατασκευή αυτές οι πομπίνες κανονικά εκτελούνται από ειδικευμένες εταιρείες κατασκευής που είναι εξοπλισμένα με τις απαραίτητες υποδομές.
Το fabricators ειδικός λειτουργούν σύμφωνα με καθορισμένα κριτήρια διαχείρισης ποιότητας για να διασφαλιστεί η ακρίβεια της κατασκευής προκειμένου να επιτευχθεί η roper που ταιριάζει στο χώρο και να διατηρήσει τις απαιτούμενες τεχνικές παραμέτρους που ορίζονται από τον πελάτη.