Σπίτι > Προϊόντα > Σωλήνας κατασκευής σπειροειδούς σωλήνα > Συσκευές συναρμολόγησης σωλήνων

Κατηγορία προϊόντων

Σύστημα σωλήνων τοποθέτηση-Up 24-60"

Σύστημα σωλήνων τοποθέτηση-Up 24-60
Διοχέτευση προσαρμογή-Up σύστημα 24-60" διοχέτευση προσαρμογή σταθμού 24-60" περιλαμβάνει δύο μονάδες του κυλίνδρου υποστηρικτής για τον εντοπισμό του σωλήνα, μία μονάδα headstock για τον εντοπισμό φλάντζα και μία μονάδα τοποθέτηση πλατφόρμα για τον εντοπισμό του αγκώνα, ΤΕΕ και μειωτήρα. Ο υποστηρικτής του κυλίνδρου μπορεί να κινηθεί σχετικά με τις σιδηροδρομικές με...
Λεπτομέρειες προϊόντος:

Σωλήνων τοποθέτηση-Up σύστημα 24-60andquot?


Διοχέτευση προσαρμογή επάνω σταθμός 24-60andquot? περιλαμβάνει δύο μονάδες του κυλίνδρου υποστηρικτής για τον εντοπισμό του σωλήνα, μία μονάδα headstock για τον εντοπισμό φλάντζα και μία μονάδα τοποθέτηση πλατφόρμα για τον εντοπισμό του αγκώνα, ΤΕΕ και μειωτήρα. Ο υποστηρικτής του κυλίνδρου να μετακινήσετε σε ράγα εγχειρίδιο.

Το headstock μπορεί να προχωρήσει και πίσω προς τα εμπρός τις σιδηροδρομικές, πάνω και κάτω από το εγχειρίδιο ή κινητήρα.

Η τοποθέτηση πλατφόρμα μπορεί να μετακινηθείτε προς τα εμπρός και πίσω προς τα εμπρός τις σιδηροδρομικές, επάνω και κάτω, και αριστερά και δεξιά από την χειροκίνητη πάρα πολύ. ΣΥΣΤΟΛΗ θα ληφθούν υπόψη για την εφαρμογή βαρέως τύπου, η οποία θα κάνει το σωλήνα στην τοποθέτηση πολύ ευκολότερη προσαρμογή-up.


Προδιαγραφές προϊόντων

Χαρακτηριστικά προϊόντος

(1) γρήγορη και πολυλειτουργικής φωτιστικό προσαρμογή-up με το περιεχόμενο της απαίτησης προσαρμογή-up μεταξύ ταιριαστό και σωλήνα?

(2) το προσάρτημα χρησιμοποιεί μηχανική μετάδοση να προσαρμόσει τη θέση του εξαρτήματα προς τα πάνω/κάτω ή δεξιά/αριστερά για να κάνετε φορείς κατάλληλοι μέχρι εύκολα?

(3) τα κενά του προσαρμογή-up πραγματοποιούνται από διάφραγμα πλάκες. Γούρνα επιλέγοντας διαφορετικά μεγέθη των πλακών μάχη, αυτό μπορεί να ανταποκρίνονται σε διαφορετικές απαιτήσεις από κενά να εγγυάται την ακρίβεια κενό?

(4) η προσαρμογή-up σύστημα επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη συγκόλληση εγχειρίδιο ρίζα.


Hot Tags: Τοποθέτηση-Up σύστημα σωληνώσεων 24-60', Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρικής, φτηνά, youbest συγκόλλησης, κοπής youbest
Συναφή προϊόντα
Εξεταστική: