Σπίτι > Προϊόντα > Σωλήνας κατασκευής σπειροειδούς σωλήνα > Γραμμές Παραγωγής Προετοιμασίας Σωλήνων

Κατηγορία προϊόντων

Προκατασκευής αυτόματη διοχέτευση συγκόλλησης γραμμές παραγωγής

Αυτόματη διοχέτευση συγκόλλησης προκατασκευής παραγωγής LinesProduct DescriptionsThe σωλήνα συγκόλλησης γραμμή παραγωγής σχεδιάζεται ειδικά για την βιομηχανία προκατασκευής σωλήνων. Μπορεί να επιλέξει διαφορετικές μονάδες και des
Λεπτομέρειες προϊόντος:

Youbest συγκόλλησης Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συγκόλλησης γραμμές παραγωγής Κίνας αυτόματη σωλήνων προκατασκευής και προμηθευτές, Καλώς ήλθατε στο χονδρικό φθηνά youbest συγκόλλησης ή κοπή αγωγού αυτοματοποιημένη παραγωγή συγκόλλησης, διοχέτευσης συγκόλλησης συστήματα παραγωγής, σωλήνα συγκόλλησης από μας εργοστάσιο προκατασκευής.

Προκατασκευής αυτόματη διοχέτευση συγκόλλησης γραμμές παραγωγής

Περιγραφές προϊόντων

Η διοχέτευση συγκόλλησης γραμμή παραγωγής σχεδιάζεται ειδικά για την βιομηχανία προκατασκευής σωλήνων. Μπορεί να επιλέξει διαφορετικές μονάδες και τα σχέδια για τις διαφορετικές απαιτήσεις. Μονάδες σε μονάδες συνδέονται από σύστημα logistics, που αντιλαμβάνονται μια γραμμή εργασίας διαδικασία όπως ο Ανεβάστε beveling, προσαρμογή-up, σημείο συγκόλλησης, συγκόλλησης ρίζας, πλήρωση συγκόλλησης, ΚΓΠ συγκόλλησης και ούτω καθεξής με ένα έργο υψηλής απόδοσης.

Το σύστημα είναι μοναδική γραμμή παραγωγής για την επίλυση TIG/MAG συγκόλλησης ρίζας, που συνειδητοποιεί να ενώσει στενά με 0-5 mm χάσμα σε ρίζα πέρασμα που μπορούσαν να ελέγχουν την ποιότητα εύκολα. Ολόκληρη η παραγωγή μπορεί να λύσει φορτώματος, αυτόματη ελέγχου μήκος, μεταφοράς, εκφόρτωσης, προσαρμογή-up, συγκόλλησης και άλλη διαδικασία.

Προδιαγραφές προϊόντων

MOQ

1Set

Λιμάνι εξαγωγής

Σαγκάη

Εγγύηση

Ενός έτους

Εξυπηρέτηση μετά την πώληση

Μηχανικοί διαθέσιμη για την εξυπηρέτηση στο εξωτερικό

Χρόνος παράδοσης

3-4Months

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Το σύστημα είναι σχεδιασμένο για σωλήνα η προκατασκευή, σύμφωνα με την απαίτηση της παραγωγικότητας να επιλέξετε ο σταθμός συγκόλλησης και σχεδιασμό, όλα συγκόλλησης σταθμούς που συνδέονται με σύστημα αποτελεσματικής εφοδιαστικής, συνειδητοποιούν όλες οι μέθοδοι εργασίας ως σταθερό μήκος, φορτίο, λοξοτμήσεων, προσαρμογή-up, σημείο συγκόλλησης, ρίζα pass, πλήρωση, καπάκι, αυξάνει την αποδοτικότητα προκατασκευής

Σταθερό μήκος λύνει πρόβλημα πέρασμα αυτόματη ρίζας στην προκατασκευή

Χρησιμοποιώντας σταθερή ελεγκτή PLC για να εξασφαλίσουμε συγκόλλησης εργασία σύστημα σταθερό και να μειώσουμε το ποσοστό βλαβών.

Συγκόλληση σταθμό θα μπορούσαν να μεταφέρονται από το δοχείο, για να διευκολύνουν τη λειτουργία του πεδίου και μετεγκαταστάσεις.

Αρθρωτή σχεδίαση για την μείωση του χρόνου σχεδιασμού και παραγωγής, που είναι ευεργετική για την παραγωγή και τη συντήρηση.

Να χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία μηχανημάτων ναυπηγική και κατασκευή.

Παραδείγματα εφαρμογών


Hot Tags: προκατασκευής αυτόματη διοχέτευση συγκόλλησης γραμμές παραγωγής, παραγωγή αυτοματοποιημένη διοχέτευση συγκόλλησης, παραγωγή διοχέτευση συγκόλλησης συστήματα προκατασκευής σωλήνα συγκόλλησης, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρικής, φθηνή, youbest συγκόλλησης, κοπής youbest
Συναφή προϊόντα
Εξεταστική: