Σπίτι > Προϊόντα > Σωλήνας κατασκευής σπειροειδούς σωλήνα > Σωλήνες συγκόλλησης με σπείρες σωλήνων

Κατηγορία προϊόντων

Καρούλι σωλήνα συγκόλλησης σταθμό

Σωλήνα εκτύπωσης σε ουρά συγκόλλησης StationsProduct DescriptionsThe σωλήνα εκτύπωσης σε ουρά, συγκόλληση σταθμό χρησιμοποιείται για συγκόλληση σωλήνα σε σωλήνα, σωλήνα με φλάντζα, σωλήνα να τον αγκώνα, σωλήνα για την ΤΕΕ κ.λπ. Μπορεί να πραγματοποιήσει το αυτόματο κέντρο του σωλήνα
Λεπτομέρειες προϊόντος:

Youbest συγκόλλησης Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συγκόλλησης σταθμό Κίνα σωλήνων σε ουρά και προμηθευτές, Καλώς να χονδρικής Φτηνές youbest συγκόλλησης ή συστήματα προκατασκευής αγωγού κοπής, συγκόλλησης γραμμή παραγωγής, σωλήνα καρούλι σταθμούς από το εργοστάσιο μας.

Στροφίο σωληνώσεων συγκόλλησης σταθμούς

Περιγραφές προϊόντων

Η πομπίνα σωλήνα συγκόλλησης σταθμό χρησιμοποιείται για συγκόλλησης σωλήνας σε σωλήνα, σωλήνα με φλάντζα, σωλήνα να τον αγκώνα, σωλήνα σε tee κ.λπ. Μπορεί να πραγματοποιήσει το σωλήνα αυτόματο κεντράρισμα, αυτόματη (manual) σύσφιξης, και σταθερή περιστροφής μέσω headstock πατενταρισμένη τεχνολογία. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αυτόματη επεξεργασία των ριζικό pass, πλήρωση pass, και πέρασμα της ΚΓΠ, σε συνεργασία με τόξο ελεγκτή τάσης (AVC), να παρακολουθούν και ούτω καθεξής.

Προδιαγραφές προϊόντων

MOQ

1Set

Λιμάνι εξαγωγής

Σαγκάη

Εγγύηση

Ενός έτους

Εξυπηρέτηση μετά την πώληση

Μηχανικοί διαθέσιμη για την εξυπηρέτηση στο εξωτερικό

Χρόνος παράδοσης

3-4Months

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Το σύστημα είναι σχεδιασμένο για σωλήνα η προκατασκευή, σύμφωνα με την απαίτηση της παραγωγικότητας να επιλέξετε ο σταθμός συγκόλλησης και σχεδιασμό, όλα συγκόλλησης σταθμούς που συνδέονται με σύστημα αποτελεσματικής εφοδιαστικής, συνειδητοποιούν όλες οι μέθοδοι εργασίας ως σταθερό μήκος, φορτίο, λοξοτμήσεων, προσαρμογή-up, σημείο συγκόλλησης, ρίζα pass, πλήρωση, καπάκι, αυξάνει την αποδοτικότητα προκατασκευής

Σταθερό μήκος λύνει πρόβλημα πέρασμα αυτόματη ρίζας στην προκατασκευή

Χρησιμοποιώντας σταθερή ελεγκτή PLC για να εξασφαλίσουμε συγκόλλησης εργασία σύστημα σταθερό και να μειώσουμε το ποσοστό βλαβών.

Συγκόλληση σταθμό θα μπορούσαν να μεταφέρονται από το δοχείο, για να διευκολύνουν τη λειτουργία του πεδίου και μετεγκαταστάσεις.

Αρθρωτή σχεδίαση για την μείωση του χρόνου σχεδιασμού και παραγωγής, που είναι ευεργετική για την παραγωγή και τη συντήρηση.

Να χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία μηχανημάτων ναυπηγική και κατασκευή.

Παραδείγματα εφαρμογών


Hot Tags: σύμβολο διοχέτευσης συγκόλλησης σταθμό καρούλι, αγωγού συστήματα προκατασκευής, συγκόλλησης γραμμή παραγωγής, πομπίνα σταθμούς σωλήνα, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρικής, φτηνά, youbest συγκόλλησης, κοπής youbest
Συναφή προϊόντα
Εξεταστική: