Σπίτι > Προϊόντα > Εξαρτήματα συγκόλλησης > Βούρτσα Βολφραμίου

Κατηγορία προϊόντων

Πίνακες Τροχίσκοι ηλεκτροδίων βολφραμίου

Πίνακες Τροχίσκοι ηλεκτροδίων βολφραμίου
Επιτραπέζιοι Τροχοί Ηλεκτροδίων Βολφραμίου Επαγγελματικό μηχάνημα κοπής και λείανσης βολφραμίου, κατάλληλο για όλες τις βολφραμίου διάμετρο και όλες τις γωνίες, με λειτουργία κοπής και ρύθμιση μήκους, εύκολο στη χρήση. Το τριβείο βολφραμίου είναι απαραίτητο εξοπλισμό TIG.Αυτή η μηχανή ...
Λεπτομέρειες προϊόντος:

Πίνακες Τροχίσκοι ηλεκτροδίων βολφραμίου


Επαγγελματική μηχανή κοπής και λείανσης βολφραμίου, κατάλληλη για βολφράμιο όλων των διαμέτρων και για όλες τις γωνίες, με λειτουργία κοπής και ρύθμιση μήκους, εύκολη στη λειτουργία.

Ο μύλος από βολφράμιο είναι απαραίτητος εξοπλισμός TIG. Αυτή η μηχανή κοπής βολφραμίου στο τραπέζι με μοντέρνο σχεδιασμό, απλή δομή, εύκολη στη χρήση, έχει λειτουργία αποκοπής μήκους και λειτουργία λείανσης κώνου. Το κούμπωμα του κώνου του βολφραμίου με συμβατική λείανση εγκάρσια προς τη διαμήκη άλεση για τη βελτίωση της απόδοσης του τόξου του βολφραμίου και δεν μολύνει την πισίνα συγκόλλησης, μην βγάζετε βολφράμιο, μια άλεση με μεγάλη διάρκεια ζωής.


Χαρακτηριστικά

Απλός σχεδιασμός δομής, εύκολο στη λειτουργία?

Κοπή και λείανση βολφραμίου.

Οθόνη βαθμονόμησης για γωνία και μήκος κοπής.


ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Είδος

Παράμετροι

Διάμετρος ηλεκτροδίου βολφραμίου (mm)

f1.0 ; f1.6 ; f2.4 ; f3.2 ; f4.0

Εύρος γωνιών

20 ° -60 °

Μικρό μήκος για άλεση

30mm

Μέγεθος (L * W * H)

280x170x205 mm

Ταχύτητα περιστροφής (r / λεπτό)

2800

Μετρημένη ηλεκτρική τάση

220V, 50Hz

Εξουσία

250w

Βάρος

11kg


YOUBEST είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές τραπεζομάντηλων Κίνας Τζινγκράν, καλώς ήλθατε στο χονδρικό φτηνό τραπεζοειδές αλουμίνιο τραπέζι βολφραμίου από το εργοστάσιό μας.

Hot Tags: επιτραπέζιοι ηλεκτρικοί μύλοι βολφραμίου πίνακα, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρικός, φτηνός, καλύτερος συγκόλλησης, καλύτερο κοπής
Συναφή προϊόντα
Εξεταστική: